Mount Street, Mayfair

Office

Refurbishment of an existing entrance and reception space in Mayfair

Client
Meyer Bergman
Location
Mount Street, London, United Kingdom
Value
£500 k
GIA
150m²
Status
Completed

Team

    1. Main Contractor Oakwoods
    2. Project Manager PDS Ltd
    3. Photographer Ed Reeve

LTS were asked to develop an entrance and reception space for this beautiful 1930’s office building in the heart of Mayfair.

The exuberant context inspired us to introduce the idea of ‘boutique hospitality’ to this office reception; we created a light space in which to dwell that shares a connection to the street, drawing on the relationships of the boutique shopfronts next door.

The bronze and marble materials reference the period of the building, but we have softened this with a textile wall covering to draw on the richness of that era.

The acoustics within the space are therefore modulated to enhance the experience of being received as a guest.